Unicitate prin Diversitate

Ne propunem să redefinim și să inovăm continuu relațiile calitative precare dintre furnizorii de servicii și clienții acestora specifici, să susținem inovația per se, să anticipam schimbările sistemice care se produc  la nivelul societății, să anticipăm și să ne adaptăm procesului de tranziție de la o economie de consum la una bazată pe principiile sustenabilității, pe respectul pentru mediu și  pentru o societate civilă educată, coerentă, modernă, integrată organic în acesta.

Mai multe detalii

Unicitatea prin Diversitate este viziunea noastră, considerăm că aceasta se atinge doar înțelegând și asumându-ne profund rolul în cadrul metabolismului  economic și social comunitar, din care facem parte integrantă, păstrarea acestui echilibru organic între identitate și integrare asumată într-un fenomen mult mai larg si mai complex, implică mobilitate, foresight, viziune integrativă, înțelegerea caracteristicilor și calităților sistemelor în care ne integrăm, înțelegere fenomenologică și contextuală simultană.

Mai multe detalii

Echilibrul și mobilitatea, creativitatea, sustenabilitatea, grija și atenția fată de ceilalți și fată de mediu, preocuparea constantă față de procesele de educare continuă, eliminarea redundanțelor și incoerențelor procesuale, sunt câteva dintre valorile care ne definesc și în virtutea cărora acționăm. Unicitatea este un fenomen complex, ce implică o multitudine de calități esențiale, fără de care, este foarte ușor să te dizolvi într-un context nivelant și uniformizant, ce anulează însăși esența subtilă a unui demers sau proces esențial și definitoriu.

Mai multe detalii
 • Plus valoare

  Plus valoare

  Plus valoare pentru clienții noștri
 • Experiență plăcută

  Experiență plăcută

  Experiență plăcută ori de cate ori ne vizitezi
 • Raport competitiv

  Raport competitiv

  Raport competitiv calitate/preț
 • Alternativă locală

  Alternativă locală

  Alternativă locală pentru clienți și companii.

Raport de activitate

Semestrul 1, 2020

Self Pay

Rezolvă rapid plățile utilităților în toate stațiile noastre

În toate stațiile noastre, că ești client de carburant sau pur și simplu vecin îți oferim varianta de a-ti putea rezolva rapid plățile utilităților, și dacă tot ești acolo, încearcă și o cafea !

Iată ce poți plăti la noi – https://selfpay.ro/cum-platesti-rovinieta/

Star Card

Cu cardul Star poți să plătești în 3 rate fără dobândă

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce-ti dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 3 RATE fără dobândă. Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături:  STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

Rate fără dobândă / perioada de grație de până la 56 de zile / comision zero la toate cumpărăturile / plăți sigure pe internet .

Intră pe www.starbt.ro și afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273 (CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă / *8028 Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă / 0264.594.337  Apelabil din orice rețea, inclusiv international

Cardul Carbogaz

Cardul clienților preferați!

Carbogaz a emis acest card ca o recunoaștere a relației speciale dintre noi.

Cere informații suplimentare la clientpreferat@carbogaz.ro sau la 021.222.7822

Articole recente

Articole utile
01sept., 20/ 127 views

Tabără de karting

În luna august am oferit 3 locuri în Tabăra de Karting, la Prejmer Circuit, din jud. Brașov. Prin aceasta am adus bucurie copiilor și părinților care și-au împărtășit cu noi impresiile cu care au rămas copiii, din această experiență:  „Tabăra a avut u …

Read more
Articole utile
02iul., 20/ 383 views

Uleiuri de Motor

La Carbogaz suntem mereu cu gândul la clienții noștri și necesitățile acestora. De aceea, in cadrul programului de transformare a benzinăriilor am supus unui proces detaliat de selecție, furnizorii de produse. Astfel, în stațiile Carbogaz, propunem p …

Read more

Hartă locații

Partenerii noștri

.
.
.