fbpx

09nov., 20 9 noiembrie 2020Presă
  • 289 views
  • By Carbogaz
Cum ar fi dacă ai avea un buton pe care să apeși de fiecare dată când lucrurile nu ies așa cum îți dorești? Cum ar fi să ne întoarcem în timp și să fi evitat cumva pandemia, să știm că urmează Crăciunul și că ne pregătim de o întâlnire în tihnă lângă un părinte, lângă un bunic, fără teamă sau griji? Cum ar fi să avem un buton care șterge pâcla de pe oraș? Care să facă să ningă, așa cum ningea acum câțiva ani? Există unul, doar că e ușor mai complicat. 
 
Vorbim despre sustenabilitate și ca despre unul dintre acele butoane care poate contribui substanțial ca toate lucrurile de mai sus să fie realizabile. Doar că pentru acest lucru e nevoie de solidaritate și de a ne gândi împreună la efectul și impactul alegerilor noastre pe termen lung. Gândește-te doar la asta: ce lași în urma ta? Ce le lași cu adevărat copiilor tăi? 
 
Combustibilii Viitorului este proiectul nostru special, creat alături de CoverStories, prin care ne dorim să mișcăm felul în care ne gândim și percepem viitorul nostru: să știi că există variante pentru energia verde, că există practici regenerative, că există invenții care iau surplusul de carbon pentru a crea un material nou și biodegradabil, că poți folosi compostul pentru a participa activ la reciclare. Poți începe chiar de astăzi. 1% mai mult este infinit mai bine decât nimic. 
Citește CoverStories un material amplu despre sustenabilitate și despre ce poți face concret pentru tine, pentru un viitor curat și blând.