fbpx

23nov., 20 23 noiembrie 2020Articole utile
  • 708 views
  • By Carbogaz

Calitatea, echilibrul și încrederea sunt valori după care ne ghidăm în rețeaua de benzinării Carbogaz și pe care le oferim la un nivel ridicat atunci când vine vorba de produsele și serviciile oferite clienților. Pe baza acestor criterii ne-am ales și furnizorii de carburanți. Activitatea noastră este o călătorie continuă, iar atunci când pornești la drum lung, alegi să ai lângă parteneri cu care să împărtășești aceleași principii. 

Furnizorii de carburanți cu care colaborăm lucrează în sistemul calității, sunt organizați și fac eforturi permanente pentru adaptarea la nevoile comunității, valori în care noi credem cu tărie. 

Sunt mai mult decât partenerii noștri de business, sunt parte din povestea de succes Carbogaz. 

Oscar, MOL România, Rompetrol și OMV Petrom, sunt cei care ne furnizează carburanții. Poate vă întrebați de ce i-am ales pe ei – și am fost aleși la rândul nostru? 

MOL România este un furnizor de încredere, o companie regională, una dintre cele mai mari companii petroliere din România, cu o structură corporatistă, digitalizată, dar „îndulcită” de o echipă de vânzări profund umană, este tipul de relație în care nici una dintre părți nu e perfectă, dar se găsesc întotdeauna soluții, astfel încât colaborarea curge pe termen lung. Iar noi suntem recunoscători pentru fiecare interacțiune cu ei.

OMV Petrom este un alt partener serios și stabil, o companie multinațională, puternic ancorată în cultura locală, care încearcă să adapteze și să echilibreze cele două componente ale structurii sale. OMV Petrom operează rafinăria Petrobrazi de lângă Ploiești, iar modelul de business integrat le permite să maximizeze valoarea adăugată a producției de țiței și să furnizeze produse și servicii de calitate clienților din regiune.

Oscar Downstream este o companie românească, care oferă soluții personalizate partenerilor lor. În cazul nostru vorbim despre depozit în proximitate, despre livrări rapide, fără rupturi de stoc. Pe de altă parte, sunt tehnologizați corect, dar au și un echilibru foarte bun între digitalizare și componenta umană. Unul dintre criteriile pentru care îi apreciem este faptul că au înțeles cultura noastră locală și națională și acționează în consecință.

Rompetrol Downstream, un alt furnizor pe care ne bazăm, este o companie românească la origini, devenită regională și care are capital majoritar străin. Aici, criteriile de alegere s-au bazat pe faptul că Rompetrol este o companie inovativă, sofisticată, atentă la piață și la produse. Cele două rafinării principale ale Grupului Rompetrol, Petromidia și Vega, oferă combustibili lichizi de calitate înaltă pentru rețeaua de retail, disponibili atât în zonele centrale și de sud-est ale României, dar și în străinătate, ceea ce constituie o bună validare a valorii produselor lor.

Furnizorii noștri ne sunt aliați în crezul nostru de a susține inovația, de a anticipa schimbările sistemice care se produc la nivelul societății și de a ne adapta procesului de tranziție de la o economie de consum la una bazată pe principiile sustenabilității, pe respectul pentru mediu și pentru o societate civilă educată, coerentă și modernă.

Noi am pornit în călătorie cu parteneri de încredere și un sistem de valor,i iar acesta este unul dintre motivele pentru care, la rândul lor, clienții noștri ne aleg în fiecare zi să facem parte din călătoria lor.