fbpx

01dec., 20 1 decembrie 2020Articole utile
  • 609 views
  • By Carbogaz

1 Decembrie, Ziua Națională a României, nu este doar o lecție de istorie, ci an de an, ne oferă prilejul de a ne reaminti sentimentul de apartenență la o mare comunitate. 1 Decembrie ar trebui să fie pentru fiecare dintre noi o încununare a unui an în care am fost acolo când semenii noștri au avut nevoie, am pus umărul la construirea unui viitor mai bun pentru generațiile următoare și am oferit României partea noastră de responsabilitate. 

1 Decembrie este ocazia de a cinsti an de an eforturile predecesorilor noștri. Lor le datorăm țara în care astăzi ne creștem copiii, ne bucurăm de părinți și bunici și în care suntem liberi. 1 Decembrie- Ziua Națională a României este despre solidaritate, speranță, mândria de a fi român, despre o societate liberă, prosperă, despre înțelepciunea de a gestiona în continuare potențialul acestei țări cu buna credință. 

La 1 Decembrie 1918 se scria unul dintre cele mai importante capitole din istoria acestui neam. Această zi s-a născut din dorința arzătoare a unității, din idealuri de libertate, patriotism, identitate națională și tradiții lăsate moștenire peste veac. La 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia, români vizionari și cu iubire de țară obțineau certificatul de naștere al României Mari. 

Noi, cei din comunitatea Carbogaz credem în aceste valori puternice și într-o societate bazată pe respectul față de mediu și oameni, față de unicitate, pe echilibrul între identitate și integrare. 

Este o zi importantă pentru noi toți, după un an cu provocări uriașe, care ne-au amintit să fim solidari, uniți, toleranți, asumați și împreună, mai puternici. În această zi, vă îndemnăm să priviți cu încredere spre viitor, să vă urmați visurile și planurile, să construim împreună o țară de care copiii și nepoții noștri să fie mândri.

Noi suntem astăzi responsabili de evoluția noastră ca indivizi și națiune! Istoria României de mâine, o scriem astăzi noi!