fbpx

25iun., 20 25 iunie 2020Articole utile
  • 674 views
  • By Carbogaz

Serviciile și produsele noastre sunt în strânsă legătură cu cererea din partea clienților, de aceea am dezvoltat un parteneriat cu Scala Assistance, pentru plata taxei de drum, direct către operatorii caselor de marcat. Suntem aproape de clienți, prin atenția și respectul acordat nevoilor acestora. Astfel, atunci când se alimentează cu combustibil, sau își iau cafeaua aromată de dimineață, pot verifica valabilitatea Rovinietei și o pot achiziționa. Noua opțiune de plată a taxei de drum, vine în completarea serviciului SelfPay, care rămâne a fi un serviciu apreciat și utilizat de către clienți.

„Suntem o rețea locală de benzinării, o afacere de familie care încearcă să se apropie de client prin atenția și respectul acordat nevoilor sale. De aceea, încercăm în permanență să oferim un plus de valoare fiecărui client la vizita în stație printr-o serie de servicii adiționale pe care încercăm să le dezvoltăm în permanență. Magazinul, cafeneaua și facilitățile de plată sunt doar baza serviciilor adiționale pe care ne străduim să le concepem și să le implementăm pentru a susține stilul de viață activ și dinamic al clienților noștri.” spune Diana Șerban, Director General Carbogaz SRL.

Ce este Rovinieta / taxa de drum?
Rovinieta, sau taxa de drum, în România, trebuie plătită pentru toate tipurile de autovehicule, care circulă pe drumurile naționale în extravilanul localităților. Aceasta îți acordă dreptul de a folosi drumurile publice, naționale, pentru o anumită perioadă de timp, care poate varia de la 1 zi până la 12 luni, de aceea Rovinieta trebuie plătită, înainte de a porni la drum.

Ce valabilitate are?
Rovinieta este valabilă până la ora 24:00 a ultimei zile, din perioada pentru care a fost achitat tariful de utilizare. Amenzile pentru circulația pe drumurile naționale, fără a plăti taxa de drum, pot să ajungă până la 4.500 de lei. Costul Rovinietei și amenda pentru neplata acesteia variază în funcție de tipul autovehiculului. Tarifele pentru taxa de drum, sunt ajustate de către autorități cu frecvență lunară, in funcție de cursul de schimb valutar și se regăsesc afișate în benzinăriile Carbogaz.

Care este procedura de emitere a Rovinietei?
Pentru emiterea unei Roviniete valabile, trebuie să se comunice operatorilor caselor de marcat numărul de înmatriculare al vehiculului, așa cum este înscris în certificatul de înmatriculare. Pentru Rovinietele cu o perioadă de valabilitate de 30 de zile, 90 de zile sau 12 luni personalul poate solicita uneori și numărul de identificare al vehiculului (seria de șasiu). De asemenea, este important să se comunice tipul de vehicul, pentru a se aplica tariful corespunzător acestuia. Deși operatorii caselor de marcat sunt instruiți să opereze cu atenție sporită introducerea datelor în sistem, încurajăm clienții noștri să verifice datele introduse pentru a se asigura de corectitudinea acestora.

De unde poți să o achiziționezi?
Benzinăriile din rețeaua Carbogaz se află pe căile de acces și de ieșire din București, în toate cele patru puncte cardinale. Întreg portofoliu de servicii pe care îl punem la dispoziție, se regăsește în fiecare dintre cele 8 locații. Plata Rovinietei este un serviciu de importanță esențială pentru circulația autovehiculelor și noi venim mereu în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.