fbpx

18nov., 20 18 noiembrie 2020Articole utile
  • 900 views
  • By Carbogaz

Din îndepărtata Italie, direct pe rafturile stațiilor de alimentare Carbogaz, pralinele cu gust unic sunt motivul pentru care te vei întoarce de fiecare dată pentru a descoperi o aromă nouă. 

Ori de câte ori îți dorești un desert special, Pralinele artizanale Mandrile Melis îți poartă pașii în stațiile Carbogaz. Gustul desăvârșit al unui mix perfect de ciocolată cu arome intense te trimite într-o călătorie a simțurilor, pe meleaguri italiene. Cu fiecare nouă alegere, simți emoțiile primei întâlniri.

Pralinele artizanale Mandrile Melis sunt realizate după rețete vechi, din regiunea italiană Cuneo. Au la bază ciocolata tradițională piemonteză preparată atent în laboratoarele Mandrile Melis, respectând tradiția marelui Maestru Ciocolatier Giuseppe Mandrile. Pralinele oferă o experiență unică, bogată în contraste, datorită ingredientelor fine. Sunt preparate cu dragoste pentru lucruri bune și simple. Pralinele Mandrile Melis se nasc dintr-o istorie a excelenței, iar rețetele se adaptează permanent la nou și modern. În laboratoarele Mandrile Melis își dau mâna tradiția și tehnologia.

Umplute cu o cremă delicioasă de ciocolată, trufe sau fistic, Marshmallow în ciocolată cu lapte sau caramel, pralinele Mandrile Melis sunt alegerea perfectă atunci când ți-e poftă de un dulce sofisticat. Pentru cei curajoși, există variantele cu whiskey, Amaretto, Limoncello sau Moscato d’Asti D.O.C.G. Sunt perfecte dacă îți dorești un cadou dulce și rafinat pentru cei dragi. Dacă îți fac cu ochiul, de pe rafturile Carbogaz, când faci un popas pentru alimentarea autoturismului, îți poți satisface pofta în siguranță la volan cu arome fără alcool. Poți alege bomboanele umplute cu migdale, alune, caramel sau mentă. 

Pralinele Mandrile Melis sunt alegerea potrivită atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Ingredientele sunt selecționate cu grijă, iar întregul proces tehnologic de preparare este atent monitorizat. Ingredientul-vedetă al rețetelor este Tonda Gentile Trilobata, un sortiment de alune de pădure din zona Dealurilor Langhe.  Rafinate într-o pastă catifelată și parfumată, tocate mărunt sau folosite întregi reprezintă unul din secretele gustului deosebit. Ciocolatierii Mandrile Melis sunt riguroși în stabilirea ingredientelor pentru a obține prospețimea și calitatea maximă. Pralinele nu conțin coloranți, conservanți, alți aditivi chimici sau ulei de palmier. 

Bomboanele de ciocolată sunt create după o metodă tradițională. Sunt lucrate manual, crema se toarnă pe un disc de ciocolată, păstrând gesturile unui cofetar. Crema turnată este răcită și în cele din urmă acoperită cu un strat crocant de ciocolată neagră. Acest proces meșteșugărit face ca fiecare ciocolată să aibă o formă unică. 

Pralinele Mandrile Melis reprezintă un desert aparte, ambalat elegant. O linie de optsprezece cutii colorate, cu detalii aurii, dreptunghiulare sau cubice, tip cufere cu mici comori dulci. Pe lângă forma consacrată a pralinelor, Mandrile Melis oferă și variante inedite: batoanele crocante, discurile de ciocolată realizate din pastă de lapte sau ciocolată neagră, presărată cu o mulțime de alune întregi crocante. Acestora li se adaugă sortimentele create pentru evenimente importante din viața noastră. Linia de produse dedicate Crăciunului, cu arome tradiționale, în ambalaje impresionante cu imagini inspirate din cărți poștale de epocă sau linia pentru cadouri, cu ambalaje elegante și prețioase. 

Brandul italian de succes este și alegerea lanțului de benzinării Carbogaz care oferă astfel clienților o experiență memorabilă cu un produs original, cu o compoziție deosebită și de înaltă calitate.