fbpx

25dec., 20 25 decembrie 2020Articole utile
  • 571 views
  • By Carbogaz

2020 ne-a dat tuturor o lecție importantă. Când nimeni nu se aștepta, într-o zi de primăvară, s-a pus pauză. Mânați de freamătul cotidian, am sperat că va trece repede, apoi ne-am simțit captivi și abia când am acceptat „noua normalitate” ca pe o provocare, viața și-a urmat cursul. Am învățat că este firesc să ne oprim din când în când, că fiecare obstacol este o șansă de a face lucrurile și mai bine și nu o piedică de neînvins, că nu suntem singuri și că nu este atât de greu să întinzi mâna cuiva și să-l sprijini. Am învățat că doar împreună suntem mai puternici. 2020 ne-a determinat pe fiecare dintre noi să ne adaptăm rapid la schimbări, nu doar să supraviețuim, ci să creștem, să ne reinventăm business-ul punând laolaltă experiența acumulată și reputația construită de-a lungul timpului. Faptul că am reușit ceea ce ne-am propus este o dovadă a maturității antreprenoriale. 

La capătul acestui an diferit de toți de până acum, iată-ne mai apropiați, cu brațele larg deschise și atenți la cei din jurul nostru. Izolați, ne-am conectat mai mult ca niciodată cu familia și oamenii dragi. Am făcut haz de necaz, am reînvățat să ne bucurăm de lucrurile simple și să trăim intens fiecare moment. N-a fost ușor și nu totul a funcționat perfect, dar am avut răbdare să deprindem noile abilități. Am investit în noi, ne-am adaptat, ne-am învins temerile și am făcut alegeri sănătoase care ne-au ajutat să ne schimbăm stilul de viață. 

Sacrificiile au meritat atât timp cât după acest episod din filmul vieții noastre am rămas cu ceva bun, iar schimbările ne-au făcut mai fericiți și împăcați cu noi înșine. 

Noi, cei de la Carbogaz, suntem recunoscători pentru fiecare interacțiune „altfel” și pentru fiecare „O să fie bine!” citit pe chipurile clienților care ne-au trecut pragul. Vă mulțumim fiindcă ați rămas alături de noi în această călătorie! 

Vă dorim ca sărbătorile de iarnă să vă găsească în case alături de familie, cu pace în suflet și sănătate, să vă bucurați de liniște, iar noul an să fie unul cu aspirații înalte și succes.  

În prag de sărbători, popasul vostru în stațiile Carbogaz va fi răsplătit cu zâmbete într-o atmosferă caldă și prietenoasă, așa cum v-am obișnuit an de an. Sărbători de poveste! La mulți ani!