fbpx

30nov., 19 30 noiembrie 2019Evenimente
  • 405 views
  • By Carbogaz

 

Susținem sportul și performanța în comunitate

 

Formarea prin sport a copiilor duce la formarea de deprinderi sănătoase care îi vor ghida și atunci când vor fi adulți. Mai mult, sportul este un liant important al comunității, este un factor social care determină construirea de relații durabile. De aceea, noi, la Carbogaz, susținem și promovăm practicarea sportului în mod organizat încă de la vârste fragede.

Considerăm că sportul determină o dezvoltare fizică, psihică și morală care nu pot fi dobândite prin alte alte mijloace. Așa că, susținem practicarea activităților sportive în comunitățile locale din București și din jurul Bucureștiului în care suntem prezenți. Ultima noastră acțiune în acest sens a mers către echipa de fotbal de copii din Tunari, una dintre cele mai puternice comunități locale în care suntem implicați.

Ne-am dorit să îi susținem pe acești copii să-și urmeze visul de a deveni mari campioni, dar și de a-i motiva să-și investească resursele către scopul propus. Mai mult, am dorit să le întărim spiritul de echipă și, astfel, să-i determinăm să renunțe la individualități pentru a atinge scopul principal al echipei, respectiv terminarea fiecărui meci cu un rezultat pozitiv.

Într-o primă a implicării noastre am dorită să-i facem să arate ca o echipă, așa că am creat un set de uniforme de joc pe care să le folosească în meciurile oficiale. Astfel am încercat să promovăm sentimentul de apartenență la un grup cu obiective comune.

Uniformele au fost primite cu zâmbetul pe buze de copii. Le-au îmbrăcat și s-au arătat foarte încântați, iar nerăbdarea purtării lor într-un meci oficial era evidentă.

Le urăm succes copiilor în noile echipamente și, abia așteptăm să le urmărim evoluția pe ternul de fotbal.