fbpx

Carbogaz Racing

Pasiunea și talentul lui David Serban  au fost descoperite pe circuitul de karting.

Campion Internațional în Campionatul de Anduranță al Spaniei la categoria GT4, David Serban împreună cu Carbogaz SRL  au oferit 3 locuri în Tabăra de Karting pentru copiii dornici de aventură și educație. Experiența copiilor din Tabăra de Karting o regăsiți pe site-ul nostru.

Sandvișurile Carbogaz

Sandvișurile Carbogaz: o îmbinare de arome, culori și savoare a ingredientelor locale și a chiflelor proaspăt scoase din cuptor. Poftă bună!

Carbogaz Popasului

Responsabilitatea față de identitatea și specificul nostru, respectul pentru unicitate, grija și atenția față de ceilalți și față de mediu, valoarea intrinsecă, ne determină să ne păstrăm gradul de atenție, focalizare și conectare, ce ne definesc prin excelență. Vă prezentăm Carbogaz Popasului.

Energie Pentru Noi Românii

Carbogaz începe campania de rebranding prin producerea unui spot comercial ce deja a strâns peste 400.000 de vizualizări.  Reprezentând o afacere de familie, afacere pur Românească,  spotul se adresează clienților fideli și are personaje cât se poate de reprezentative pentru noi: proprietarul îndrăgostit de Dacia lui, soldatul ce e nevoit să alimenteze utilajul pe care lucrează și  pilotul de anduranta ce oprește să facă plinul. Carbogaz poate satisface ușor cei trei clienți pretentiosi alimentându-le mașinile cu combustibili de bună calitate.

“Energie pentru toți Românii” este sloganul sub care a fost scris scenariul ce povestește istoria unui client îndrăgostit lulea de Dăciuța lui verde pe care a întreținut-o cu drag atatia ani… Acest spot comercial este o totuși o satiră iar personajele lui sunt pur fictive.

Reportaj IDAtv despre stația de alimentare Tunari

Designul stației de alimentare Tunari a fost remarcat de televiziunea IDAtv, televiziune specializata in Design și Arhitectura. Reportajul de mai jos a fost filmat de aceștia și rulează pe post ca un exemplu de „bune practici”

Class victory in Spain

„Class victory in Spain: David Serban in the finale of the Campeonato de España Resistencia at Barcelona won his class for the fifth time in an Audi R8 LMS GT4.”

La numai 15 ani, pilotul român David Serban castiga campionatul de anduranta al Spaniei la clasa GT4, mai jos reportajul făcut de una din televiziunile din  Madrid la decernarea premiului.

Echipa noastră a alergat pentru mediu pentru ca ne pasă!

Am alergat în parcul natural Văcărești pentru susținerea broaștei țestoase de apă

Folosim weekend-urile pentru relaxare, pentru deconectare de la activitățile cotidiene, dar încercăm să folosim acest timp într-un mod constructiv. În 28 septembrie am avut parte de o provocare interesantă care a scos echipa Carbogaz din zone de confort și a dus-o într-un cadru natural unic în peisajul urban, unde am alergat pentru a atrage atenția asupra unei specii protejate, broasca țestoasă de apă, singura țestoasă semiacvatică din fauna României.